„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Személyes konzultáció


Életgyógyászat , Életminőség koordináció, Bach-virág esszenciák, Önismereti mentorálás | Személyes konzultáció

Adódhatnak az életben olyan élethelyzetek, amikor szükségessé válhat egy külső rálátás az adott szituációra. Felvállalni egy ilyen élethelyzetet és hozzájárulást kérni azt jelenti, hogy valójában felelősséget vállalunk életünkért, döntéseinkért. Mentor bevonásával jelentős mértékben lerövidíthető az az idő, amit az adott nehézség, kérdés megoldására fordítunk. És még az is lehet, hogy a válaszok hajkurászása helyett egészen egyszerűen csak el kell indulnunk smiley Így válhat érzékelhetővé, hová tartunk, mit tartogat számunkra az élet. A lépéseket azonban nekünk, magunknak, magunkért szükséges megtenni. Senki sem változhat és változtathat helyettünk. Nem fogom Neked megmondani, mit és hogyan tegyél! Inkább rávezetlek arra, hogyan lehet könnyedséget, javuló életminőséget megtapasztalni életedben.

Milyen témákban tudok segíteni?

 • párkapcsolat
 • szülői feladatok
 • család dinamikai kérdések (transzgenerációs kérdések)
 • életvezetési, egzisztenciális kérdések
 • céltalanság, útkeresés érzése
 • élethelyzetben bekövetkezett változás feldolgozása
 • önbizalommal, önbecsüléssel kapcsolatos kérdések
 • önismereti igény
 • energetikai adottságok megismerése
 • testi-lelki harmónia elérése
 • ha szívesen részt vennél csoportos programon, de valahogy még nem állsz készen rá

Sok esetben úgy éljük (vagy inkább vegetáljuk?) az életünket, hogy már régen elszakadtunk önmagunktól. Nagyon fontos, hogyan viszonyulunk saját magunkhoz. Mit gondolunk arról a valakiről, akik mi magunk vagyunk? Tudjuk-e egyáltalán, kik is vagyunk? Vagy elhisszük és magunkévá tesszük, ahogyan és amilyennek mások látnak bennünket? Tudjuk-e szeretni önMagunkat? Ezeknek a kérdéseknek a feltárása közelebb vihet saját magunkhoz és ennek eredményeként kiegyensúlyozottabbá válik életünk. Ez pedig megnyilvánul környezetünkben, meghatározza és javítja kapcsolódásainkat. Könnyebben "összejönnek" az általunk célként kidűzött dolgaink.

Nem állítom, hogy ez az út mindig virágos réteken vezet keresztül. Abban viszont hiszek és vallom, megtapasztaltam, hogy a felismerés, szembenézés, belátás hozhatja el az igazi és tartós változást.

Egészen egyszerűen nem működhetünk hatékonyan, amíg tele vagyunk ki nem mondott sérelmekkel, félelmekkel... A közös munka során igyekszem Neked olyan kérdéseket feltenni, melyek előre visznek és kifele a jelenlegi helyzetedből. Kérdezlek, és bátorítalak, hogy kérdezz! Arra törekszem, hogy ne puszta sablonokat kövessünk, hanem egyéniségedhez és élethelyzetedhez alkalmazható kulcsokhoz juthass. Képessé válj önmagaddal harmóniában létezni. Itt Te vagy a fontos, Rád figyelek Szándékom, hogy a feltett kérdések által új kapuk nyílhassanak meg előtted.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a közös munka feltétele, hogy valóban részt vegyél benne, hiszen a legfontosabb résztvevő a folyamatban Te vagy. Érted tesszük meg közösen a lépéseket. Közösen elindulunk egy adott pontból, ahol éppen Te állsz és szándékod szerint lépéseket teszünk a változás, fejlődés, könnyedség jegyében. Nem erőltetünk semmit. Hiszen nem sémákat követünk, nem módszerekben elveszünk, hanem feltérképezzük a számodra leginkább én-azonos megoldásokat. Véleményem szerint ez a hozzáállás, ami valóban képes lehet hatékonyan támogatni, kiegyensúlyozottabbá válni. Sohasem a módszerben rejlik a lényeg. Az évek során megtapasztaltam, hogy aki valóban a változtatás szándékával érkezik, akár rövid idő alatt is képes szép eredményeket elérni. Hiszen tudod, a szándék határozza meg cselekedeteinket... A kulcs sokszor az önmagaddal való őszinte kapcsolatban, kapcsolódásban rejlik. Válj elhivatottá önmagad iránt. Nincsenek mindenki számára alkalmazható megoldások. Törekedj arra, hogy rálelj a számodra alkalmazhatóra. Ha valóban a változást szeretnél, várlak szeretettel!

Ha távol élsz, megoldnató az ONLINE alkalom is.

 

 

 

ÚJ! ÉLETKÜLDETÉS NAVIGÁCIÓ

Szeretnél egy térképet saját energetikai adottságaidról?

Ez esetben ajánlom figyelmedbe az Életküldetés navigáció programomat, mely eredetileg csoportos formában volt elérhető. Mivel többen érkeklődtek az egyéni lehetőségről, így 2020. márciusától elérhető egyéni formában is. Itt saját születési dátumod alapján energiaforrásaidra, fejlesztendő területeidre koncentrálunk. Az alkalom során a Maja szimbolika és a számmisztika a két fő segítőnk, természetesen ezen kívül még számos, az éppen számodra hasznos elem színezi a folyamatot. Miért lehet ez számodra hatékony? Egy olyan információcsomag lesz a birtokodban, mely által ráláthatsz saját adottságaidra, működésedre, döntéshelyzetekben támogathat Téged. Szeretném leszögezni, hogy nem elemezgetésről szól ez a program és nem is arra irányul, hogy megmondja, mi fog történni Veled. Ebben nem hiszek, sokkal inkább magaménak érzem a lehetőségeidre való rávilágítást, az erőforrásaid feltérképezését és a fejlesztendő területeidre való rálátás lehetőségét. Nekem személy szerint ezek az eszközök rengeteg segítséget jelentettek az évek során, szeretettel adom át Neked is a Rád szabott "csomagot", ha ezt választod smiley Jelentkezni az egyéni tanácsadáshoz hasonlóan elérhetőségeimen van lehetőséged.

Tedd meg az első lépést és találkozzunk... Semmi sem lehetetlen, csak tanulj meg kérdezni. A lényeg, a lényed ott rejlik Benned! Ha teremtenéd saját valóságodat, az Életed értelmét, találkozzunk! Mert azt már bizonyára sejted, hogy a lényeg mindig belül van!

Pszichés, illetve pszichiátriai betegségben szenvedő embereknek nem áll módomban segíteni. Pszichoterápiás tevékenységeket nem végzek. Tevékenységem támogató jellegű és nem tartozik a terápiás tevékenységek közé.

"Az önismeret egy nem egyszerű út, de ebben az életben mindannyiunknak elkerülhetetlen! Egyszer el kell rajta indulni és egyszer célba kell érni. Ennyi!" (Váradi Andrea)

Konzultáció díja

 12.000,- (60 perc)

17.000,- (90 perc)

20.000,- (120 perc)

Access Bars és Facelift 10.000,- (alkalom)

 

Helyszínek

 

 

* Egészség Spektrum *

2120 Dunakeszi Fő út 133.

* Balance Stúdió *

1035 Budapest, Vihar köz 36.

*Online*

Otthonodból, önmagadért

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Time: 0.0453 ms | Memory: 1.02MB | Version: 3.5