„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Életküldetés navigáció

ÚJ!

ÉLETKÜLDETÉS NAVIGÁCIÓ

Szeretnél egy térképet saját adottságaidról?

Ez esetben ajánlom figyelmedbe Életküldetés navigáció programomat, mely eredetileg csoportos formában volt elérhető. Mivel többen érkeklődtek az egyéni lehetőségről, így 2020. márciusától elérhető egyéni formában is. Itt saját adottságaidra fókuszálunk. Ránézünk születési dátumod alapján energiaforrásaidra, fejlesztendő területeidre. A legfontosabb azonban, hogy saját szándékodat vesszük figyelembe. Az alkalom alapötlete több módszer összehangolt alkalmazása során született meg bennem. Például ilyenek a Családi Rend, Maja szimbolika és számmisztika. De természetesen ez csak ízelítő, hiszen az évek során megtapasztaltam, hogy nem a módszerekben rejlik a lényeg...

Miért lehet ez számodra hasznos? Miért ajánlom? Egy olyan információcsomag lesz a birtokodban, mely által ráláthatsz saját adottságaidra, működésedre, döntéshelyzetekben támogathat Téged. Szeretném leszögezni, hogy nem elemezgetésről szól ez a program és nem is arra irányul, hogy megmondja, mi fog történni Veled. Ebben nem hiszek, sokkal inkább magaménak érzem a lehetőségeidre való rávilágítást, az erőforrásaid feltérképezését és a fejlesztendő területeidre való rálátás lehetőségét. Nekem személy szerint ezek az eszközök rengeteg segítséget jelentettek az évek során, szeretettel adom át Neked is, hogy hozzájárulhasson kiteljesedésedhez, ha ezt választod smiley

Tedd meg az első lépést és találkozzunk... Semmi sem lehetetlen, csak tanulj meg kérdezni. A lényeg, a lényed ott rejlik Benned! Ha teremtenéd saját valóságodat, az Életed értelmét, találkozzunk! Mert azt már bizonyára sejted, hogy a lényeg mindig belül van! Abban nem tudok Neked segíteni, hogy megmondjam, mi fog Veled történni. Illetve abban sem, hogy a saját életedre vonatkozó, döntéseidre kiható instant megoldásokat adjak át Neked. Kérlek, ezt vedd figyelembe.

Díja: 19000,- (2 óra)

Gondolataim

Abban a pillanatban, amikor viszonyítani kezded magad vagy egy adott helyzetet, nem teszel mást, mint ítélkezel. Megítélsz, s megítéled saját magad, lényed, cselekedeteidet, törekvéseidet. Ismerős ugye? "Biztos jó lesz ez így?"; "Megtehetem én ezt?"; "Ez így nem szokás..."; "Mit fognak szólni hozzá/hozzám?" és a sor természetesen végtelen.

Mi lenne, ha a végtelent inkább a lehetőségeidben élnéd meg?
Te, Te vagy. Egyszeri, megismételhetetlen csoda. Benned van valami, ami senki másban nem lelhető fel. Megmutatnád, Neked mid van?

  • Érezted már úgy, hogy mások látják Benned, amit Te magad el sem tudsz képzelni Önmagadról?
  • Megpróbáltál már módszereket, mégis azt érzed, valami hiányzik?
  • Úgy érzed rálátnál arra, mi az, ami benned szunnyad, de még önmagadnak sem mered bevallani, felvállalni?

Szívből ajánlom ezt a programot mindazoknak, akik nem megmagyarázni szeretnék élethelyzetüket, hanem a megéltek ellenére haladni útjukon és kibontakoztatni önmagukat. Meglátni, mi az, ami valójában a Tiéd, amire, ha rálátsz hozzájárul döntéseid meghozatalához, önmagad megvalósításához.

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Time: 0.0231 ms | Memory: 0.99MB | Version: 3.5